neděle 12. května 2013

Děsí mě, jak tenká je hranice mezi životem a smrtí :(..

  Každý den hromada lidí po celém světě řeší nedůležité věci. Peníze, práci, vzdělání,... K čemu toto všecko je, když nikdy nevíte, kdy váš život může skončit? Nikdy nemůžete vědět, co vás nebo vaše blízké zítra potká. Proč se tedy všichni hádají kvůli blbostem, když je možné, že se vidí už úplně naposledy?.. Proč si lidé neváží toho, co mají v současnosti a chcou stále víc a víc, když přitom většina už to nejcenější stejně má - život, rodinu, přátele...
    Zkuste se zamyslet po každé hádce - bylo to nutné? Není lepší, se zkusit navzájem pochopit, respektovat rozdílné názory, porozumět si a mít prostě jenom radost z toho, že ten druhý je?  Zamyslete se ještě jednou- když by jste přišli o blízkou osobu, nemrzelo by vás to o to víc, když by vaše poslední slova s ní byly akorát nadávky v záchvatu nenávisti?
    Hromady lidí si neváží života a ještě mají ten názor, že ho mají celý před sebou. Může se stát ale cokoliv! Úplně cokoliv! Jste zdraví? Máte rodinu a přátele? Važte si toho! Né každý má takové štěstí!

R.I.P

Žádné komentáře:

Okomentovat