pondělí 4. srpna 2014

Welcome summer! :)


Prázdniny nám začali už 26.6. a to tak, že jsme si naprosto užívali skoro nic nedělání! :D..Prostě takovej ten klid se psiskama někde na procházce, sledování filmů z postele, prostě pohoda :D..
Vzhledem k tomu že pro nás už tradiční agility tábor v žamberku tímto rokem na nějakou dobu končí (agility the end), tak jsem 6. června odjela alespoň na koňskej tábor jako instruktorka. Dopoledne trávené na jízdárně, odpoledne vymýšlení her pro 12 děcek., nafocených kupa fotek. Ve zkratce- prostě super týden a zase nová zkušenost! :)..






No po příjezdu hezky dva dny v klidu doma a pak už mi začala brigáda. Upřímně? Už jenom tam dojet těch cca 20 km na kole považuju za velkej úspěch! :D.. A to běhání od jednoho nádobí k druhýmu, k obloze k salátu, no to mě dycky dodělá :D.. Ano, dělám pomocnou sílu v jedné kuchyni v restauraci.
A když jsem zrovna doma, tak jsem ráda že žiju a na nic převratnýho nemívám sílu! :D..

Jeidný co by ještě stálo za zmínku je že jsme 26.7. měly ukázky (s obouma obludkama) a na to jaký bylo vedro si mysli že to proběhlo celkem úspěšně :)..
(A takle probíhala příprava :D )
A dále když zrovna nelítám po kuchyni procházky, psiska, focení, postééél ♥ :D..












neděle 2. března 2014

Dádydá, ještě žijem! Žijem? Ne! My deláme víc než to! :D...

Je to zvláštní, ale potom co se ke mně dostal po nějaké době zase foťák (dokonce i lepčí než ten předešlej rodinej!), tak mám větší chuť psát!.


   Jak jsem si naivně myslela, že tento rok bude plný agility a dogfrisbee závodů, tak to jaksi nedopadne. S agility jsme už prostě skončili (neříkám že si v budoucnu alespoň občas nezaběháme, ale se závodníma nadějeme končíme). A dogfrisbee? Aspoň někam by jsme jet chtěly, protože na louce či hřišti pilně trénujem! Ale uvidíme podle financí jestli nám něco vyjde. Ze zvířat už to u mě taky nejsou jenom psi, ale i koně se úspěšně derou do popředí a o víkendech jezdíme s kámoškou na vyjížďky! :).. Občas se už vidim na zemi, například když si hezky cváláme po louce a to pako zakopne, ale zatím žiju, takže asi fajn! :D
Další kapitola je asi škola! Sama se celkem divím , ale toto pololetí jsem začla s celkem dobrýma známkama! :D... A jak sem říkala ve čtvrtek na praxi než sem strčila ruku po loket do krávy: ,, sakra co tadyk dělám? Já chcu rač na policejní! Lítat s plácačkou po městě a né se šmatlat v krávě!"
Vzhledem k tomu, že je venku nádherně a vůbec to nevypadá na zimní počasí jak by mělo (ehm.. kdy vůbec končí zima? :D), tak se už i líp chodí na procházky. Dneska jsme plánovali projížďku na kole, což jaksi nevyšlo, tak jsme vzali Flouwuli a šli jsme se ,,jenom" projít :)..





Du navštívit koupelni a pak moji milovanou postel! Abych zítra vstala už na první prozvonění na mobil! (někdo má budík, někdo lidi na buzení :D), mohla jít na pár hodin do školy a pak s propustkou tradá k doktorovi pro antibiotika :D..