pondělí 26. srpna 2013

Fotbal? What? :D..

   Sestřenky a pár dalších kámošů měli hasičský závody, tak jsme vzali s bratrancem a kámošem kola a jeli jsme přes les čučet.. To, že jsem cestu málem nepřežila tady rozebírat nebudu :D.. Bylo to tam super, kecat, čučet,.. ehm mlčim :D.. No, ale hned vedle se konal fotbalovej zápas! Přiznávám, fotbal mě nikdy nebral, v televizi jsem kolem něho maximálně prošla a když jsem procházela kolem hřiště kde se hrálo tak jsem tomu nevěnovala žádnou pozornost.. Tady jsem s pár dalšíma šla ale nachvilku podívat. Ouje! Co holky na těch fotbalistech tak bere?! :D.. Jeden namachrovanější blbeček jak druhej, jeden větší simulant jak druhej.. Neříkám, že nejsou hezcí, neříkám, že někteří nemůžou být v pohodě.. Ale toto bylo moc. Ječeli tam na rozhodčího, hádili se tam všichni. Jeden se taktak dotkl toho druhýho a ten se okamžitě tvářil, že už to těžko rozchodí a válel se na zemi jak blbeček. Vždycky jsem si nějak tak myslela, že fotbal je o partě blbečků běhajích za míčem. Omlouvám se, pletla jsem se. Fotbal je o partě namachrovaných, simulujících, vzájemně nesnášejících se idiotech!.. Tak toť můj názor! :D :)..

neděle 18. srpna 2013

pondělí 5. srpna 2013

Tábor agility + závody ( 28.7. - 3.8.)

  Agilityyyy♥
Normální lidi přijížděli v sobotu odpoledne.. Ti nenormální trávili sobotu na ukázkách v šíleným vedru a pokoušeli se něco předvýst, něco jako dogdancing... Přijeli domů v 9, šli ven za zajímavým účelem, vrátili se domů kolem půlnoci, pustili si film, byli na internetu, o půl třetí si vzpoměli, že by měli začít chystat věci a do postele padali kolem 4 ranní s tím, že budík nastavili na 6 :D.. Ano, tak přesně takle to vypadalo u mě! :D..
     Po příjezdu jsme šly zaplatit tábor a závody a přitom jsem se dozvěděla, že za 10 minut máme být všichni na parkuře i se psama a bude se rozřazovat do družstev.. Rychle jsme vynosily věci z auta všechny na jednu kupu a šla jsem si vyvenčit psiska. Šerulu přivázala do stínu a s Flouwulí, balónkem a miskou vody jsem se vydala k parkuru. Nebyla to nijak těžká sekvence což sem si původně myslela. Proběhly jsme dvě skočky a tunel a podle toho nás rozřadili. A odpoledne už se začalo trénovat. My jsme byly ve skupince s Ivetkou Lukáčovou (za což jsem byla hodně ráda! :D) ještě spolu s dalšíma 3 černobílíma :).. Náš odpolední trénink vypadal asi jako všechny do té doby. Já jsem byla těžce mimo z toho jak bordera ječí a z toho co zase vyvede. Flouwule si mohla vyřvat hlasivky. Ivetky slova zněly jednoznačně a to, že mám na parkuru být v klidu.. Pomáhala mi zklidnit borderku, poradila mi na ni pár fíglů jak jí převýst pozornost na mě.. Večer jsme si házeli frisbeečkama a překvapivě jsem šla spát celkem brzo. Ráno vstávání brzo, vyvenčení psů, trénink.. Ivetčiny poznámky které zdělovala Flowuně když dělala kraviny a já jsem na ni volala jak idiot ,,neboj, ona se uklidní".. A je pravda, že od té doby už jsem se u parkuru celkem přestávala stresovat co ten cvok zase vymyslí a ten cvok byl čím dál víc a víc v klidu! :)..
    Když se zrovna netrénovalo, tak jsme čas trávily u vody, házením frisbeeček s Míšou a podobně.. No a pak jsem se nějak dostala mezi pár cvoků a už to byly večery! :D.. Dva květináče, kouření, sušení, balení, hulení v mojem staně, zdrhání před cigánama, polejvák,.. :D.. Dál bych toto asi nerozváděla.. :D
     Za týden trénování si myslim, že jsme s Flouwulí udělaly celkem velkej pokrok, čehož si všimly i ostatní. Ivetka se divila, že ještě nejezdíme na ,,preteky" a když jsem se omylem prořekla, že už máme výkonostňák, tak jsem to měla jasný! :D.. Hned se šla zeptat, jestli se můžu dohlásit ještě na sobotu a moje protesty byly marný! :D..
    ,,Ve čtvrtek dopoledne jsme měli ,,trochu" zajímavější trénink.. Mega rovinku ze skoček, spojený 3 slalomy za sebou, a několik tunelů spojených za sebe :D.. Vzala jsem i Šerušu aby si taky trochu zaběhala :D.. No a v pátek už byly táborový závody.. Měli jsme čtyřčlený družstva a parkur jsme si měli rozdělit aby každej běžel něco. S Flouwulí jsme měli dvě skočky a dva tunely :D.. Naše družstvo běželo hezky až na posledního člena, půl hodiny chytala psa, takže naše družstvo skoničlo na posledním místě :D :P..
      Poslední večer jsme strávily celkem fajn a v sobotu jsme stávaly chvilku před sedmou.. Vyvenčila jsem psiska a šla na prezenci. Jako každej rok jsem na závodech i pomáhala, což při běhání se dvouma psama vypadalo zajímavě :D.. Začínalo se jumpingem Lkama při prohlídce jsem věděla, že o proti tomu, co jsme běhaly na táboře to těžký vůbec není, ale přece jenom jsem úplně v klidu nebyla :D.. Na start jsme šly jako druhý. Nebyl náběh do slalomu, jedna laťka a jedno odmítnutí za který jsme mohla já :D, ale doběhli jsme! Rozdělovalo se to na výkonostní kategorie, takže v LA1 jsme byly 4 :).. Chvilku jsem pomáhala na parkuře a pak už jsem si šla pro Šerulínu. Nevyšel jí krok a shodila laťku, skočka se šla ještě jednou a ona sama není zvyklá schazovat, takže ji proběhla ještě na zpátek z čehož byl disk :D.. Jako další zkoušky LA1. Na prohlídku se mnou šla Ivetka. Parkur nijak těžkej nebyl. Na startě mi Flouwule hezky počkala, na zóně zastavila, ale já naprosto dezorientovaná jsem jí poslala po kladině trochu blbě, Šerulu bych ještě zvládla odvolat, ale u Flouwule jsem už neměla šanci :D.. Takže disk. Pro nás jako další zkoušky SA2, Šerča bežela celkem rychle, jedinej zásek byla na kladině, v polovině z ní seskočila, po druhé ji šla už ale hezky, nevim co se jí nelíbilo. Takže jedno odmítnutí + kvůli vracení asi nějaký za čas. Proto jsem nechápala za co jsme měli to třetí místo! :D.. A poslední už agility. S Flouwulí disk, ale zóny super! :D.. Se Šerulínou čistě, ale na ty rychlý psy před náma už vážně ve svých 12ti nemá :D..